Izvor: Happy BSC
09.08.2021 u 07:54
0

BOKSERKA NINA RADOVANOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Velika mi je čast što sam se takmičila za Srbiju!

Bokserka Nina Radovanović bila je gost našeg jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“. Otkrila je svoje snažne stavove i rekla utiske sa Olimpijade.

Prva naša predstavnica u istoriji srpskog boksa. Kakvi su utisci posle svega?

VAŽNO:

RADOJIČIĆ: „Nema razloga za PANIKU, ali ima za OPREZ! Požar u Vinči je POD KONTROLOM!“

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo kakvo je stanje na naplatnim rampama auto-puteva

SRPSKI VATROGASCI KRENULI KA EVIJI! Svi jedva čekaju da se ugasi požar!

DRAMA NAŠIH TURISTA NA EVIJI! Evakuisano 200 srpskih turista-noć proveli na trajektima! (VIDEO)

-Moje prvo učešće je dosta probudilo javnost kada je boks u pitanju. Ovim putem želim da čestitam našim vaterpolistima, i svima ostalima. Velika mi je čast bila što sam se takmičila za Srbiju. Imala sam hendikep jer moj trener nije bio uz mene, ali imala sam kvalitet. Srpska javnost je ocenila da im nije jasno suđenje bilo. Iako je sve bilo pod njihovom organizacijom, suđenja su bila diskutabilna. Ja sam se borila protiv Kineskinje, i ona je jako favorizovana, njihova prvakinja. Meni je drago što rušimo predrasude da su bokseri krivih noseva i sa margine društva. Svim snagama se trudimo moj savez i država da se vrate idoli. Volela bih kao lider da pokažem, kada su žene u pitanju, da to nije tako. Za sportistu je neophodno da budu školovani, i u boksu je potreban visok stepen inteligencije. Olimpijski duh jeste bio skrajnut, ali važno je da su se održale. Nije bilo mnogo fleksibilnosti kada su sportisti u pitanju. Ne bih rekla da je bila suština da sportisti budu zadovoljni, i nadam se da ću imati prilike da osetim pravi duh Olimpijade. Ovo je veliki uspeh za Srbiju i srpski boks, rekala je zlatna Nina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter