Izvor: Tanjug
09.08.2021 u 11:13
0

DISCIPLINOVANJE MLADIH U ITALIJI: Zatvaraju diskoteke zbog nepoštovanja anti-kovid mera

 Nekoliko diskoteka na obali veoma popularne rivijere u okolini grada Riminija, noćas je zatvoreno jer su, prema saopštenju policije, organizovali zabave za više stotina ili 1.000 prisutnih bez poštovanja osnovnih anti-kovid mera..

VAŽNO:

VESIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: NEMA VIŠE ZATVARANJA ZBOG KORONE?!

KRKOBABIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Počela podela besplatnih kuća, već dodeljeno 14 objekata!

BOKSERKA NINA RADOVANOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Velika mi je čast što sam se takmičila za Srbiju!

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK, 9. AVGUST: Pred nama još jedan VREO DAN – a evo do kada će trajati vrućine

Vlasnici diskoteka su kažnjeni na licu mesta, a klubovi zatvoreni do daljnjeg.

Policija je, uz pomoć dresiranih pasa, otkrila kod prisutnih i drogu, i identifikovala nekoliko mladih koji su bili “u lošem stanju, verovatno pod uticajem droge Lsd”, piše agencija.

U diskoteci “Muzika”, policija je reagovala oko četiri sata ujutro zbog pritužbi građana na glasnu muziku i svađu, a kada su policajci došli dvoje mladih koji su se prepirali, napali su policiju i jednu osobu koja je pokušala da pomogne devojci.

U incidentu je bilo i povređenih, među njima i jedan policajac.

Mladić je uhapšen, a protiv para je podnesena krivična prijava zbog napada na službeno lice i davanja otpora prilikom kontrole.

Za ovakve prestupe italijanski zakon predvidza kaznu od šest meseci do pet godina zatvora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter