Izvor:
27.03.2018 u 15:12
0

Evo kako je Marko Đurić izručen Srbiji! (VIDEO)

Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić nakon brutalnog hapšenja odveden je u policijsku stanicu u Prištini, pa kod prekršajnog sudije, a potom i na Merdare, odakle o nezapamćenoj torturi svedoče i najnoviji snimci sa tog prelaza.

Na videu je prikazano kako ga policajci sprovode samo u košulji do administrativnog prelaza, odakle je prebačen u bolnicu u Kuršumliji, gde mu je ukazana prva medicinska pomoć.

Đurić je, nakon stravičnog maltretiranja i hapšenja koje je preživeo tokom jučerašnjeg dana na Kosovu, medicinski zbrinut i u Kliničkom centru u Beogradu i trenutno je stabilno.

Govoreći o daljim potezima u rešavanju problema na KiM, Petar Petković iz Kancelarije za KiM istakao je da je u kontaktu sa Đurićem i da je sada najvažnije da je on dobro i da je ponovo sa svojom porodicom.

kurir.rs
Foto: tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter