Izvor:
27.03.2018 u 18:53
0

MARKO ĐURIĆ: Da nije bilo jednog poziva iz Beograda, teror prema Srbima na KiM bi bio nastavljen!

Direktor vladine Kancelarije za KiM Marko Ðurić izjavio je danas da su albanski separatisti u Prištini uz podršku međunarodnih zapadnih krugova, koji podražavaju samoproglašenu nezavisnost, napali naš narod na severu pokrajine sa ciljem da nasiljem, terorom i zastrašivanjem okupiraju severno KiM.

– Da nije bilo jednogh poziva iz Beograda, teror prema Srbima na Kosovu i Metoihiji bi bio nastavljen – rekaoje Ðurić u obraćjanju, prvom nakon što je juče bio uhapšen u Kosovskoj Mitrovici i s lisicama na rukamna sporoveden u Prištinu, a zatim i sprovedene do administrativnog prelaza Merdare.

Ðurić i poredstavnici Srpske liste obratili su se novinarima posle konsultacija sa prtedsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/markodjuric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter