Izvor:
02.04.2018 u 18:14
0

„SAMO ME JE ISKORISTIO I OSTAVIO“: Poznata pevačica podelila šokantno prvo seksualno iskustvo!

Dok mnogi beže od ove teme, pevačica je bez dlake na jeziku progovorila je o istoj i iznenadila baš sve.

Mnoge domaće javne ličnosti do sada su progovorile o tome kako su, sa kim i u kojoj godini izgubili nevinost, a nakon nekih ispovesti javnost je zaista ostala u čudu.

Međutim, ova pevačica dala je takvu izjavu da apsolutno nije bilo osobe koja nije imala komentar. Iskrena kao i uvek, Vanja Mijatović ispričala je da joj je to iskustvo bilo neprijatno, pošto ju je muškarac sa kojim je to učinila iskoristio.

– Ja sam bila jako zaljubljena u dečka sa kojim sam prvi put bila, međutim on je kao i 99 posto momaka bio skot pa me je samo iskoristio. A ja sam njemu pevala svadbu… Al' dobro, vreme leči sve, tako da mi nije bilo ništa teško. Bilo mi je drago, iako me baš povredio – rekla je Vanja.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter