Izvor: tanjug
11.08.2021 u 17:04
0

KORONA U CRNOJ GORI: Novozaraženih 349, umrlo dvoje

 U protekla 24 sata u Crnoj Gori potvrđeno je 349 novih slučajeva korona virusa, što predstavlja najveći dnevni broj novozaraženih u poslednja četiri meseca.

Testirano je 4.188 ljudi, od kojih je pozitivno bilo 349 ljudi, od kojih je 313 slučajeva iz Crne Gore i 36 turista koji borave u Crnoj Gori.

VAŽNO:

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: „Problem Srbije nisu VISOKE CENE, već NISKI PRIHODI!“

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Kada vidite Beograd na vodi setite se kada smo maštali o tome – SNOVI STVARAJU BUDUĆNOST! (VIDEO)

BRAT I SESTRA IZ NIŠA SMEŠTENI U SOCIJALNU USTANOVU: Pobegli od majke za Beograd, jer su ŽIVELI U UŽASNIM USLOVIMA

DR KON U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO: Ako se ne vakcinišu OVI LJUDI virus će opstati! Na sledećem sastanku IZLAZIMO SA SUPROTNIM STAVOVIMA!

Preminule su dve osobe, starosti 67 i 71 godina iz opština Bar i Kotor, a ukupan broj preminulih od korona virusa od početka pandemije iznosi 1639.

Da je situacija složena potvrdio je i direktor crnogorskog Instituta za javno zdravlje Igor Galić, koji je naveo da je ponovo uspostavljena lokalna transmisija virusa i da se može govoriti o novom talasu epidemije.

-Epidemiološka situacija svakim danom je sve složenija. U svim evropskim zemljama došlo je do rasta broja obolelih, što je slučaj i u Crnoj Gori, pa se može govoriti i o novom talasu epidemije- rekao je Galić. 

PROČITAJTE JOŠ:

VULIN O NAŠIM VATROGASCIMA NA EVIJI: „Tamo gde su Srbi, nije bilo proboja i pada!“

BEŽIVOTNO TELO NAĐENO U IBRU: Porodica neutešna!

DOGAŠAVANJE POŽARA U VINČI: Noćas sipano 100 tona vode!

POLICIJA NASRNULA NA DEMONSTRANTE U LONDONU! Antivakseri provaljivali u zgradu BBC-ja – kolege SVE SNIMILE (VIDEO)

Crna Gora je početkom avgusta, kada je broj zaraženih počeo da raste zabranila ulazak u ugostiteljske objekte osobama koje nisu vakcinisane ili koje nemaju negativan test na korona virus.

Potvrda o vakcinaciji ili negativan test uslov su za ulazak i u noćne klubove, ali i na muzičke festivale koji su planirani u drugoj polovini avgusta u gradovima na crnogorskoj obali.

U Crnoj Gori do sada je u potpunosti vakcinisano više od trećine odraslog stanovništva.

U želji da podstakne stanovnike Crne Gore da se vakcinišu, vlada u Podgorici daće svima koji se vakcinišu u avgustu turistički vaučer od 50 eura, koji mogu iskoristiti u privatnom smeštaju ili u hotelima u većinskom državnom vlasništvu.

Vladina politika otvorenih granica sve cešće je na udaru opozicionih stranaka, koje tvrde da je izvršna vlast time što je turistima omogućila da bez ikakvih uslova ulaze u Crnu Goru, finansije stavila ispred zdravlja stanovništva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar