Izvor:
11.04.2018 u 22:47
0

TRI FRAKCIJE GROBARA ODVOJENE NA JUGU MARAKANE: „Zabranjeni“ u kavezu do istoka, Kimijevi „partizanovci“ u kavezu do zapada, a „grobari“ u sredini!

Ulaznice za 157. "večiti" derbi u sredu su puštene u prodaju, a sektor "istok", deo do "juga", se ne pušta u prodaju i biće zatvoren tokom susreta iz bezbednosnih razloga.

Sve navijačke grupe fudbalskog kluba Partizan biće smeštene na južnu tribinu stadiona "Rajko Mitić" na utakmici sa Crvenom zvezdom. Podeljeni navijači Partizana biće samo na južnoj tribini i frakciji "zabranjeni" neće biti dozvoljen ulaz na istočnu, potvrđeno je iz fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Oni će biti smešteni u "kavez" između istočne i južne tribine najvećeg srpskog stadiona. I druge dve grupe biće u odvojenim sektorima koji se nalaze na "jugu".

Podsećanja radi, navijači Partizana podeljeni u tri organizovane grupe – ona sa južne tribine, "zabranjeni" i od prošlog večitog derbija u decembru nova organizovana grupa – "partizanovci".

Kao što je poznato, cene su 600 za severnu i južnu, 1.000 za istočnu, a 1.200 dinara za zapadnu tribinu.

Ulaznice će na blagajnama stadiona "Rajko Mitić“ moći da se kupe svakog dana od 11 do 19 časova, dok će u subotu, na dan odigravanja prvog meča plej-ofa Superlige, raditi do početka utakmice 18.30.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter