Izvor: Happy BSC
12.08.2021 u 18:59
0

GLEDAJTE U EMISIJI „NA PRAVOM MESTU“: Kako to da pojedini pripradnici kriminalnih grupa mogu da nastave da se bave nedozvoljenim radnjama i dok su u zatvoru i ko im to omogućava?

Budite uz Happy televiziju i gledajte vašu omiljenu emisiju „Na pravom mestu „, koja je danas na programu od 20.50 časova.

Gosti ove emisije su novinar Miloš Lazić ,Trivun Ivković nekadašnji upravnik zatvora i Mihajlo Ulemek pukovnik srpske dobrovoljačke garde.

Naši gosti odgovaraće na sledeća pitanja: Da li pojedini pripadnici kriminalnih grupa zatvor shvate kao drugu kancelariju i nastave pravljenje nedozvoljenih krivičnih radnji i iz zatvora?

Mobilni telefon pronađen kod Veljka Belivuka je dokaz da se u zatvor može svašta i uneti, a ko mu to sve zapravo omogućava?

Kako to da  je članovima kriminalhih grupa dozvoljeno da prete i posluju iz zatvora?

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter