Izvor: Tanjug
13.08.2021 u 15:57
0

DODIK PORUČIO NELSONU: „Dosta je, stvarno je dosta da ćutite dok drugi sakupljaju oružje!“

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je američkom ambasadoru u BiH Eriku Nelsonu da je dosta njegovog mešanja u unutrašnje stvari zemlje u kojoj je ambasador.

Komentarišući izjavu američkog diplomate da su „sankcije moguće protiv onih političara koji podrivaju napredak na zapadnom Balkanu, kao i protiv onih koji ih podržavaju u tome“, Dodik mu je odgovorio da je dosta njegovih lekcija koje drži svojim domaćinima.

VAŽNO:

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Cifre RASTU!

PREDSEDNIK ISPUNIO JOŠ JEDNO OBEĆANJE: RADNICI GEOKSA DOBILI NOVAC!

VREO TALAS SE NASTAVLJA: Evo kakvo nas vreme očekuje za vikend

LJUBAN KARAN I VELJKO ODALOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Otkriveni stravični detalji ZLOČINA NAD SRBIMA! Hoće li iko odgovarati?!

-Dosta je, ovde se mora stati, gospodine Nelson zar ne mislite da se ovo odnosi i na Vas? Dosta je Vašeg mešanja u unutrašnje stvari zemlje u kojoj ste ambasador. Dosta je Vaših lekcija koje držite svojim domaćinima- naveo je Dodik u izjavi za medije. 

Dodik je poručio Nelsonu i da je dosta da ćuti kada drugi kleveću Srbe da su loš narod, nazivaju ih „genocidašima“, a veoma je glasan kada se „navodno“ drugima, prema njegovom mišljenju, nešto kaže.

-Dosta je, gospodine Nelson, da ćutite kada drugi sakupljaju oružje `za ne daj Bože` i kada prizivaju nekakvu svoju osvetu. Slažem se, gospodine Nelson, da je dosta da nam dovodite nelegalne međunarodne namesnike, dosta je da glumite da štitite Dejtonski sporazum, a masovno kršite u kontinuitetu sve njegove odredbe-  istakao je Dodik.

On je naglasio i da je dosta da je Nelson stalno na muslimansko/bošnjačkoj strani i da uporno radi protiv Srba.

PROČITAJTE JOŠ:

POČEO SABOR U GUČI! Jubilarni 60. festival truba „DRAGAČEVSKI SABOR-SVETSKI FENOMEN!“

OBEĆANO, ISPUNJENO! Stanarima Vidovdanske uručeni ključevi privremenih stanova

BJEGOVIĆ I STAROVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Da li migranti pale pravoslavnu Grčku?!

VESIĆ POTVRDIO: U Bloku 70 požar je LOKALIZOVAN, nema opasnosti da će se proširiti!

-Dosta je, gospodine Nelson, da glumite demokratu a podržavate dugogodišnju praksu nametanja zakona, bez ikakvog osnova, neizabranog stranca, kojeg Vi i Vaša zemlja podržavate. Dosta je, stvarno dosta! Previše dosta – poručio je Dodik ambasadoru SAD u BiH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter