Izvor: Happy BSC
14.08.2021 u 13:25
0

VLADA SLOVENIJE DONELA ODLUKU: Obavezne maske od ponedeljka na javnim kulturnim događajima!

Vlada Slovenije je donela odluku da od ponedeljka svi koji prisustvuju javnim kulturnim događajima, osim izvođača, moraju da nose zaštitne maske za lice.

Nema promena mera za javne skupove, osim što će uskoro biti uvedeni strožiji uslovi za testiranje zaposlenih u određenim delatnostima, prenose mediji.

VAŽNO:

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS OBILAZI GRADILIŠTE NOVE KOVID BOLNICE U NOVOM SADU

AMSS: Danas se očekuje pojačan saobraćaj i zadržavanja na graničnim prelazima!

VREMENASKA PROGNOZA ZA SUBOTU 14. AVGUST: Danas veoma toplo sa temperaturom oko 35 stepeni!

HOSPITALIZOVAN LANE GUTOVIĆ: Glumac zadržan na VMA

SAZNAJTE PRVI U „VIKEND JUTRU“: Sve o vakcinaciji dece! Sve više PREVARENIH TURISTA u Srbiji! Zašto je sve veći broj mladih suicidno?

Prema uredbi koja će biti na snazi do 22. avgusta, pravilo o oporavljenima-vakcinisanim-testiranima (PCT) ostaje na snazi za javne događaje, za okupljanja u zatvorenim prostorima i za događaje na otvorenom na kojima prisustvuje više od 100 ljudi.

Vlada je odlučila i da taksisti i operateri žičara moraju da ispune pravilo PCT, dok će PCR test važiti za peroiod od 72 sata, a brzi testovi na antigen 48 sati.

Takođe, na snazi će biti mera za zaposlene u devet uslužnih delatnosti koji će, ukoliko nisu vakcinisani ili izlečeni od kovid-19, od 23. avgusta morati da imaju negativan PCR test ne stariji od 72 sata ili brzi test na antigen ne stariji od 48 sati.

Vlada je saopštila da su promene usvojene „s obzirom na brz porast broja novozaraženih delta sojem korona virusa u zemljama članicama EU“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter