Izvor: tanjug
14.08.2021 u 16:04
0

KORONA U HRVATSKOJ: Registrovano 367 novoobolelih, dvoje preminulo

U poslednja 24 sata u Hrvatskoj je registrovano 367 novoobolelih od 9.194 testiranih, a dve osobe su umrle, izvestio je danas Nacionalni štab civilne zaštite.

VAŽNO:

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS OBILAZI GRADILIŠTE NOVE KOVID BOLNICE U NOVOM SADU

AMSS: Danas se očekuje pojačan saobraćaj i zadržavanja na graničnim prelazima!

VREMENASKA PROGNOZA ZA SUBOTU 14. AVGUST: Danas veoma toplo sa temperaturom oko 35 stepeni!

SAZNAJTE PRVI U „VIKEND JUTRU“: Sve o vakcinaciji dece! Sve više PREVARENIH TURISTA u Srbiji! Zašto je sve veći broj mladih suicidno?

Broj aktivnih slučajeva u toj zemlji je 1.782, a na bolnickom lečenju nalazi se 192 pacijenata, od kojih je 20 na respiratoru. 

PROČITAJTE JOŠ:

KON poručuje: Neophodno ponovo razmatranje POOŠTRAVANJA MERA!

„LUCIFER“ HARA EVROPOM! Nastale „KLIMATSKE IZBEGLICE“: Pada se od vrućine, u tržnim centrima se traži spas!

EPIDEMILOŠKA SITUACIJA U CRNOJ GORI: Još 354 zaraženih, nema preminulih!

Od početka pandemije u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabeleženo 366.724 osoba zaraženih korona virusom, od kojih je 8.282  umrlo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar