Izvor: Tanjug
17.08.2021 u 16:50
0

KRIVIČNA PRIJAVA protiv DODIKA: Načelnik Jablanice Damir Šabanović optužuje za opstrukciju srpskog člana predsedništva BiH

 Tužilaštvo BiH potvrdilo je da je priilo krivičnu prijavu koju je protiv srpskog člana Predsedništva BiH podneo načelnik Opštine Jablanica Damir Šabanović.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ U BAJINOJ BAŠTI: Srbija će uvek biti uz vas! (VIDEO)

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ STRUČNJACI DALI KONAČNU REČ: Da li je medicina nemoćna u određenim stanjima?

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OBJASNIO KAKO DO NOVČANE POMOĆI: Osnovcima tableti, a roditeljima novac na računima – EVO KAKO DA SE PRIJAVITE

VREMENSKA PROGNOZA ZA 18. AVGUST: Evo šta nas očekuje!

Šabanović je krivičnu prijavu protiv Dodika podneo u petak, zbog, kako se navodi, opstrukcija odluka koje bi pomogle u gašenju požara na području ove opštine u Hercegovini.

Šabanović tereti Dodika da je zloupotrebio službenii položaj, odnosno zbog nedavanja saglasnosti za angažovanje helikoptera za gašenje požara iznad Komadinovog vrela i visoravni Plasa-planina Čvrsnica.

Tužilaštvo BiH je potvrdilo da je krivičnu prijavu primilo juče i da je ona, kako navode, raspoređena u rad postupajućem tužiocu Posebnog odeljenja za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju.

Dodik ne učestvuje u radu Predsedništva BiH u skladu sa dogovorom koji su postigle sve stranke u Republici Srpskoj da se bojkotuje učešće u radu državnih institucija, nakon što je bivši visoki predstavnik nametnuo zakon o zabrani negiranja navodnog genocida u Srebrenici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter