Izvor: Tanjug
18.08.2021 u 07:31
0

NOVE MERE ZA ULAZAK U SEVERNU MAKEDONIJU: Evo kako stoje stvari za tranzit!

Od 1. septembra u Severnu Makedoniju moći će da uđu samo putnici koji imaju validan sertifikat o vakcinaciji, potvrdu o preležanom kovidu-19 ne stariju od 45 dana ili negativan rezultat na PCR test koji nije stariji od 72 sata.

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ U BAJINOJ BAŠTI: Srbija će uvek biti uz vas! (VIDEO)

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ STRUČNJACI DALI KONAČNU REČ: Da li je medicina nemoćna u određenim stanjima?

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ GORUĆE TEME: Bolnice pune, vakcine jedini spas! Da li su talibani ubačeni među izbeglice opasnost za Kosovo?

VREMENSKA PROGNOZA ZA 18. AVGUST: Evo šta nas očekuje!

Reč je o novim antiepidemijskim merama koje će važiti i za strance i za državljane Severne Makedonije.

Za makedonske građane koji se vraćaju u zemlju posle 1. septembra, a nemaju PCR test, potvrdu o vakcinacij ili o preležanom kovidu-19, biće određen sedmodnevni karantin, prenosi MIA.

Strani državljani koji su u tranzitu kroz Severnu Makedoniju moraće da prođu kroz zemlju u roku od pet sati, uz prethodno potpisanu izjavu na ulasku koju prilažu graničnoj kontroli prilikom izlaska iz zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter