Izvor:
07.07.2018 u 18:10
0

MINISTAR VULIN: Zato što smo zaboravljali, zločini su se ponavljali!

Republika Srpska neće biti sama dokle god Srbiju vodi Aleksandar Vučić, biće branjena, čuvana i štićena i o njoj će se voditi računa, zato što Republika Srpska i svako ko u njoj živi to i zaslužuje, izjavio je u Bratuncu ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin na obeležavanju 26 godina od stradanja više od 3.500 podrinjskih Srba u Bratuncu i okolini.

Vulin je istakao da Srbi sami obeležavaju godišnjicu masakra, užasa i zločina i da niko iz međunarodne zajednice nije hteo da dođe i pogne glavu pred nevinim žrtvama.

– Još jednom niko nije hteo da nam ponudi bar saučešće ako već neće ili ne može da nam ponudi pravdu – rekao je Vulin.

On je oslobađanje Nasera Orića i Atifa Dudakovića i drugih zločinaca označio strašnom porukom da je i pravda daleko od Srba.

– Na nama je da ne zaboravimo i ne smemo da zaboravimo. Zato što smo zaboravljali, zločini su se ponavljali i zločini su, nažalost, bili bez kazne, baš kao što su i danas – naveo je Vulin.

On je naglasio da Srbija hoće mir, stabilnost i sigurnost, kao i uspešnu Republiku Srbsku koja se razvija.

– Da bi to bilo moguće, moramo biti jedinstveni, moramo biti uvek zajedno kada je teško i kada je manje teško, moramo biti tu za svoj narod – kazao je Vulin.

Ministar je nakon parastosa položio venac kod Spomen-krsta na gradskom groblju, a vence su položili i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predstavnici državnih institucija, boračkih udruženja i građani.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter