Izvor: Novosti
21.08.2021 u 08:39
0

DA LI ĆE CECA PONOVO STATI NA LUDI KAMEN: Jednom izjavom iznenadila sve!

Svetlana Ceca Ražnatović nakon spektakla u Budvi, govorila je o svim lepim trenucima u karijeri, novom albumu, a dotakla se i svog emotivnog odnosa sa Bogdanom Srejovićem.

Folk diva je na scenu izašla u pratnji velikog broja muzičara i pokazala da ne štedi na kvalitetu:

– Apsolutno se trudim da na svakom koncertu uložim istu količinu energije, snage, volje i emocije. Publika je najbolji parametar koliko vredite, nju ne možete prevariti ukoliko je nešto fejk. Ranije sam dovodila gudače i hor, međutim sada je drugačija situacija isključivo zbog korone. Ja sam moju publiku navikla na drugačiji način izražavanja. Ne klasifikujem muziku kroz žanrove. Mislim da pesma pronađe izvođača. A svakako da mi trebaju novi hitovi i željna sam nečeg novog što je negde i prirodno – otkrila je Ceca.

VAŽNO:

ZAVRŠAVA SE KRUŽNI TOK NA TROŠARINI: Vesić pohvalio danonoćni rad!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 21. AVGUST: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas

NESREĆA KOD BUBANJ POTOKA: Kamion iz Turske se sudario sa automobilom na kružnom toku

AMSS: Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima!

Ceca je na Crnogorsko primorje došla u pratnji svog izabranika Bogdana, otkrila je da li planira da „uozbilji“ njihovu vezu i da možda stane na ludi kamen:

– Nas dvoje volimo isključivo neozbiljne stvari – našalila se ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter