Izvor:
24.08.2018 u 12:36
0

STUPILA NA DUŽNOST: Dačić se sastao sa novom predstavnicom UNICEF-a u Srbiji!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je novu predstavnicu UNICEF-a u Srbiji, Ređinu De Domenicis, koja je stupila na dužnost 23. avgusta. U srdačnom i otvorenom razgovoru ministar Dačić je pozdravio doprinos Kancelarije UNICEF-a u Beogradu sveukupnim naporima na poboljšanju položaja i unapređenju zaštite prava dece u Srbiji.

Ukazao je na važnost angažmana UNICEF-a i potrebu nastavljanja dobre saradnje koju ovaj važan fond Ujedinjenih nacija ostvaruje sa nadležnim institucijama u Srbiji, navedeno je u saopštenju.

Šef srpske diplomatije ocenio je da je UNICEF u Srbiji ostvario značajne rezultate i da je u široj javnosti prepoznat kao vodeća međunarodna agencija na planu pružanja konkretne pomoći i zaštite prava deteta.

Ministar Dačić poželeo je novom predstavniku UNICEF-a uspešnu saradnju sa nadležnim institucijama Srbije, uz obećanje pune lične podrške i podrške Ministarstva spoljnih poslova gde ona bude potrebna. navedeno je u saopštenju

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/aa_balkans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter