Izvor: ALO
22.08.2021 u 19:43
0

PREPUSTILA SE I UŽIVALA U SVAKOM TRENUTKU: Oboje smo vrisnuli od uzbuđenja!

Bilo je leto. Minijaturni kupaći kostim joj se pripijao uz savršeno tijelo. Moja ruka je automatski poletjela prema ukrućenim udu. Bio je nestrpljiv da utaži svoju glad. Mastrubirao sam maksimalnom brzinom dok mi je čelom tekao znoj požude. Promatrao sam kako se njeno poželjno tijelo uvija po zrakama sunca koje je savršeno ocrtavalo njene seksi obline. Njena prćasta preplanuli guza budila je u svakom atomu moga bića želju da je dotaknem, mesim, mazim, spankam, da je uzmem straga.

Kao da je znala da je promatram, mazila se ovlaš po grudima dok su joj bradavice nestašno nabrekle. Nisam znao kako doći do nje, preostalo mi je samo maštati kako joj milujem i ljubim grudi te je vrelim pokretima dovodim do glasnog vrhunca. Iduće večeri izašla je van. Leto je poljubilo njeno prekrasno telo obasjavši ga brončanim odsjajem. Odlučio sam se ohrabriti i priči joj. Srce mi je ludo lupalo dok sam se lagano približavao tom savršenstvu od žene.

Lagano sam je primio oko struka dok su joj se božanski kukovi gibali u ritmu reggetona. Primio sam je straga dok se lagano njihala približavajući svoju prpošnu stražnjicu mom već ukrućenom udu. Kao da je očekivala moj potez, uopštee se nije opirala. Zabacila je glavu na moje grudi i potpuno se prepustila mojim vrelim dodirima.

To nas je dovelo do njene hotelske sobe koja je neodoljivo mirisala na dalmatinsku lavandu. Razodenula se ispred mene zamamnom i sporim pokretima. To me je izludelo i počeo sam je žestoko ljubiti po vratu, grudima i sočnim usnama. Prepustila se i uživala u svakom trenutku.

Brzo me je razodjenula i krenuli smo u odnos. Velikodušno je raširila noge otkrivajući svoju lepubrumenu v**u. Izludila me je svojom spontanošču, pa sam se sa zadovoljstvom bacio na istraživanje njene školjkice ustima i jezikom. Trud mi je uzvratila slatkim strujanjem. Došlo je vreme za penetraciju. Svoj vreli ukrućenim p**s polako sam stavio u njenu sočnu p**u. Pomicao sam se sve brže i brže dok oboje nismo vrisnuli od užitka.

Kakva noć. Kakva nezaboravna žena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter