Izvor:
25.09.2018 u 08:55
0

OTAC I DEDA SU MU NESTALI, A POTOM JE MORAO DA NAPUSTI ZEMLJU KAKO BI PREŽIVEO: Elvin se u Srbiji oseća kao u svom domu! Podelio je tužnu priču koja je sve naježila! (VIDEO)

U okviru emisije "Tajne parova", Elvin Kadrić je rešio da otvori svoju dušu.

Naime, popularni i mladi pevač, došao je u Srbiju da okuša sreću u muzici, te je bio iznenađen gostoprimstvom koji mu je naša zemlja ponudila.

Nakon što je ispričao da mu je brat rođen sa hendikepom, ali i o odnosu sa majkom koja ga nije podržavala u mnogim stvarima, te da posle toga nije uspeo da joj oprosti, Elvin je odlučio da pred kamerama Happy televizije ispriča svoju stranu priče.

Svoju iskrenu i tužnu priču podelio je sa milionskim auditorijumom, pa je počeo od početka:

– Ja sam svoj život posvetio sportu, ima svoj mir i niko me ne dira, ali nisam imao baš lepo detinjstvo – kaže Elvin i nastavlja.

– Ja svog oca nisam nikada upoznao, on se i dalje vodi kao nestalo lice, ali smo sigurni da više nije među živima, ubijen je u ratu – tužno je priznao Elvin.

Anđela je potom poručila divnu poruku publici koja podrazumeva da moramo praštati jedni drugima, kako bi živeli u miru, a Elvin se nadovezao.

– Ja sam u drugoj državi i prelepo sam prihvaćen ovde, hvala vam na tome i drago mi je što sam deo sedme sezone – rekao je Elvin.

Ukućani su želeli da znaju da li i dalje postoji nada kod Elvina, da mu je otac živ:

– Da, postoji, molim se da je negde i da će me pronaći, malo mi je čudno, već dva puta u jutarnjem programu dobijam poziv od starijih žena koji mi kroz šifre ukazuju da mi je otac verovatno živ i šokiran sam – zaključio je Elvin.

Smogao je snage i da zapeva.

Među gostima, glavnu ulogu nosio je i političar, ali i novi deo rijaliti tima, Vojislav Šešelj, za kog se zna veliko životno iskustvo koje stoji iza njega, pružio je reči utehe mladoj zvezdi.

Ti si hrabar dečko, koji je na pravom putu i za tebe ima mnogo nade, već si dosta postigao u životu – bile su reči velikog političara.

Nakon ispovesti, želeći da se dokaže i pokaže koliko vredi i da nije uzalud se trudio kroz život, skupio je hrabrosti da zapeva.

Zamenio je suze osmehom na licu, a zatim je zapevao na uvo Šešelju, pesmu koju je lično on naručio, staru, izvornu pesmu ,,Zapevala sojka ptica“.

Stegnuvši pesmice, pustio je glas i zadivio kako Vojislava, tako i sve ukućane.

U videu koji sledi, pogegledajte oduševljene svih takmičara u velelepnoj vili:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter