Izvor:
12.10.2018 u 07:13
0

MOŽDA STE BAŠ MEĐU NJIMA: Ovih pet znakova će imati najbolju zimu do sada!

Ljubav je serija odluka koje pravimo svaki dan. U pitanju je proces otkrivanja koji vodi do otkrivanja važnih stvari o sebi, ali i drugima.

A potrebno je vremena i strpljenja da se dođe do te tačke.

Baš zbog uloženog truda, ovi horoskopski znakovi će imati veliku sreću u ljubavnom životu tokom zime.

Bik

Tokom januara i februara, snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate će vam dizati moral i redovno podsećati na vaše kreativne resurse i ulogu u životu.

Ovo će biti odlično vreme da vidite koliko daleko možete da raširite svoje srce.

Što više vremena budete odvojili za stvari koje vas leče i pomažu vašem rastu, to će vam biti bolje ove zimske sezone, posebno u srcu.

Rak

Pošto se 2018. godine otvorila sa punim mesecom u vašem znaku, godina je već počela da vas vodi na neočekivana putovanja duboko u vašu saopstvenu dušu.

Intuicija će vas odlično služiti na polju romantike i zbog toga ćete razvijati veze koje će pozitivno uticati i na vaše vrednovanje sebe.

Ovo nije vreme da iskazujete vašu pitomost. Budite jasni u vezi vaših potreba, i gledajte ko će se dovoljno izdignuti da ih ispuni.

Lav

Šta želite? Šta zaista želite?

Ovo nije vreme da nastavite da ulažete u veze iz kojih ništa ne učite, ali nije ni sjajn trenutka da dozvolite svom egu da vlada.

Snaga je u vašem znaku, kao i ponos, a ove dve stvari mogu da budu vaša najveća snaga, ali i vaša propast.

Strelac

Iskustva koja ćete doživeti ove zime će vas pripremiti za velike promene na seksualnom i ljubavnom polju.

Obratite pažnju na sve stvari koje čine da se osećate nesigurno, paranoično i nestabilno, kao i na stvari koje čine potpuno suprotno.

Kada dostignete ovu jasnoću, znaćete u kom pravcu morate da odapnete strelu ljubavi.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter