Izvor: ALO
27.08.2021 u 14:26
0

Erdogan stigao u Sarajevo, a evo šta će prvo posetiti!

Jedan od dva aviona je predsednički u kojem se nalazi predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan.

Erdogan bi nakon što stigne u Sarajevo trebalo da se uputi prema šehidskom mezarju Kovači, gde bi tebao da poseti mezar prvog predsednika RBiH Alije Izetbegovića, pišu mediji.

Nakon ovoga Erdogan bi trebalo da ide na molitvu u Baščaršijskoj džamiji, odnosno džamiji Havadže Duraka, koja od 16. veka krasi staro jezgro Sarajeva, a koju je restaurirala Generalna direkcija vakufa Republike Turske.

VAŽNO: 

MINISTAR KRKOBABIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Puna podrška predsednika da svi dobiju krov nad glavom i da naselimo nenaseljene predele!

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Paradoksalno je da Todosijević bude osuđen zato što je rekao istinu o Račku!

GORUĆA TEMA U “ DOBRO JUTRO SRBIJO“: Šta propagira lažna elita u Srbiji! Koja je dužnost pravih umetnika!

DANAS U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Šanse i pogodnosti malih proizvođača hrane u Srbiji! (15.00 sati) Happy TV

Predsednik Turske Erdogan će se potom sastati sa predsedavajućim i članovima Predsedništva Bosne i Hercegovine, Željkom Komšićem, Šefikom Džaferovićem i Miloradom Dodikom.

Kako je najavljeno iz Predsedništva BiH u 17.30 sati planirana je cеrеmоniјa svečanog dоčеkа uz vојnе pоčаsti ispred Predsedništva BiH. Sаstаnаk zvaničnih dеlеgаciја Bosne i Hercegovine i Republike Turske je u 18.30 sati.

Nakon sastanka i radne večere predviđena je konferencija za novinare.

Neslužbeno osim posjete i sastanaka sa državnim vrhom BiH, Erdogan je stigao u Sarajevo da bi prisustvovao venčanju Jasmine Izetbegović, kćerke predsednika Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića i direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KUCS) Sebije Izetbegović, s njezinim izabranikom Ćamilom Humačkićem.

Kako saznajemo, najpre će u popodnevnim satima biti održano šerijatsko venčanje u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu.

Neslužbeno, venčanje će predvoditi reisul-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini dr. Husein ef. Kavazović, dok bi se u ulozi šerijatskog svjedoka, navodno, trebao pojaviti sam turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, pišu mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter