Izvor: tanjug
27.08.2021 u 14:42
0

PUTEVI SRBIJE: Završeni radovi na putu Negotin- HE Đerdap 2!

Putevi Srbije saopštili su da su završeni radovi na putu Negotin – HE Ðerdap 2, od Samarinovca do HE Ðerdap 2, te se saobraćaj odvija normalno.

Na auto-putu E-75 u zoni petlje Kolari, u smeru ka Nišu, do 28. avgusta izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, tako da se sada u smeru Beograd – Niš, saobraćaj odvija preticajnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera sa obezebeđenim izlivom Beograd – Kolari i ulivom Kolari – Niš.

U smeru Niš-Beograd, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom trakom.

VAŽNO: 

MINISTAR KRKOBABIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Puna podrška predsednika da svi dobiju krov nad glavom i da naselimo nenaseljene predele!

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Paradoksalno je da Todosijević bude osuđen zato što je rekao istinu o Račku!

GORUĆA TEMA U “ DOBRO JUTRO SRBIJO“: Šta propagira lažna elita u Srbiji! Koja je dužnost pravih umetnika!

DANAS U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Šanse i pogodnosti malih proizvođača hrane u Srbiji! (15.00 sati) Happy TV

Na deonici Bela Zemlja-Užice, kod naseljenog mesta Surduk, do 30. avgusta izmenjen je režima saobraćaja zbog odrona.

Za saobraćaj je zatvorena treća kolovozna traka u smeru Užice – Zlatibor a saobraćaj se odvija nesmetano u dve trake.

U Novom Bečeju, na delovima ulice Bašaidski put i ulice Milošev put do 29. avgusta od 14.00 do 00.00 časova biće obustavljen saobraćaj zbog održavanja priredbe „Velikogospojinski dani 2021. godine“.

Saobraćaj će biti preusmeren na lokalne ulice u naselju.

Na Obilaznici oko Beograda, na delu petlja Surčin-petlja Ostružnica do 1. novembra od 8 do 16 časova odvijaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnim prelazima Kelebija i Horgoš 2, na izlazu, putnička vozila čekaju 90 minuta, dok na Batrovcima na izlazu teretna vozila čekaju 60 minuta.

Na Gradini na ulazu putnička vozila čekaju 40 minuta, na Horgošu na izlazu 120 minuta, koliko čekaju i na Preševu na ulazu.

Na prelazu Šipljani na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju 30 minuta, na Batrovcima na izlazu 120 minuta.

Čeka se i na prelazu Sremska Rača i to na izlazu iz zemlje gde se putnička vozila zadržavaju 45 minuta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter