Izvor:
15.05.2016 u 15:46
0

GASTTOZZ SE IZVINJAVA ZORICI: Spavao sam sa RUŽICOM, a sa Dalilom sam se…

Gasttozz

Proteklo veče u zabavno-humorističkom programu ,,Parovi’’ je prošlo u ’’skidanju maski’’. Naime, Dalilino učešće na Parografu je izazvalo burne reakcije, a u pitanjima namenjenim za nju, su se našli i drugi takmičari. Tako je na pitanje, da li se poljubila sa Gasttozzom, njen odgovor bio potvrdan!

Kod Nenada Marinkovića taj Dalilin odgovor je izazavao nenadanu rekaciju, i na kraju priznanje da je spavao sa Ružicom.

Šta će da kaže sada Zorica? Tvrdim da među nama nije bilo ničega. Zorice poručujem ti da nemaš razloga da se ljutiš. Ja sam spavao samo sa Ružicom, iako ona to ne želi da prizna – rekao je Gasttozz ljutito,

Dalila je rekla da su se oni samo na ’’blic’’ poljubili i da je i Zorica bila prisutna tada, i poručila Dukićevoj da nema razloga za paniku.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter