Izvor:
22.11.2018 u 19:22
0

DODIK ODREAGOVAO: Zaustavite Prištinu, krše sve međunarodne dogovore u okviru CEFTA sporazuma!

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio jeda je neprihvatljivo da samoproglašeno Kosovo, koje je uvelo carine od 100 odsto na proizvode iz BiH i Srbije, krši sve međunarodne dogovore u okviru Cefte i u vezi sa slobodnom trgovinom.

Dodik je upozorio da će, ukoliko Prištinu ne zaustave oni koji su samoproglašenom Kosovu dali određeni status i neka prava, biti narušeni kompletni regionalni odnosi, ne samo ekonomski, već i politički.

– To je potpuno neprihvatljivo – ocijenio je Dodik.

Administracija u Prištini juče je donela odluku o uvođenju carina od 100 odsto na proizvode iz BiH i Srbije, uz obrazloženje da time štite vitalne interese.

To se dogodilo dan nakon što su BiH i Srbija glasale protiv prijema Prištine u Interpol.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter