Izvor:
27.11.2018 u 09:04
0

UMRA ZBOG GLADI I HLADNOĆE: Uhapšena patronažna sestra zbog smrti bebe! (FOTO)

Patronažna sestra Ljiljana T. (56), koja je zaposlena u Zdravstvenom centru u Knjaževcu, uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično delo protiv zdravlja ljudi pošto tri meseca nije obilazila bebu Mašu Đorđević, koja je u februaru preminula usled neuhranjenosti.

Medicinska sestra se sumnjiči da u periodu od 12. novembra 2017. do 12. februara 2018. nije obilazila novorođenče iz Knjaževca.

– Time je propustila da konstatuje očigledno loše uslove u kojima je odgajano dete koje je preminulo od gladi – kaže izvor.

Pre samo nedelju dana tužilaštvo u Knjaževcu podiglo je optužnicu protiv roditelja nesrećne bebe Maše – Milice Janković (28) i Darka Đorđevića (33).

Oni se terete za napuštanje nemoćnog lica i zlostavljanje i zapuštanje maloletnog lica.

– Vanbračnim supružnicima preti kazna zatvora od jedne do osam godina. Oni su, da podsetimo, u februaru pozvali lekara i rekli da njihova beba neće da jede. Kada su je odveli kod doktora, tamo su mogli samo da konstatuju smrt – podseća sagovornik.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter