Izvor:
21.12.2018 u 10:33
0

DAČIĆ: Ne očekujem izbore sledeće godine, nije dobro za državu!

BEOGRAD – Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ocenio je danas da sledeće godine u Srbiji neće biti parlamentarnih izbora i dodao da smatra da bi održavanje izbora bilo dobro za pojedinačne stranke, ali da ne odgovara za državu.

On je za naveo i da deo opozicije u Srbiji nema nikakav program koji bi ponudio biračima, već se sve svodi na to da su protiv predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića.

– Najveći deo kritika prema Srpskoj naprednoj stranci, koja je vladajuća, usmeren je prema ličnosti, a ne prema politici. Da bi dobili politiku, deo opozicionih stranaka ide u krajnosti i sada su protiv onoga što su nekada govorili – kazao je Dačić.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter