Izvor:
24.12.2018 u 10:41
0

HARADINAJ NA STAKLENIM NOGAMA: Povlači očajničke mere!

Vlada tzv. Kosova danas bi trebalo da glasa o nacrtu zakona o dijalogu sa Srbijom. Premijer Ramuš Haradinaj je obećao da će ovaj zakon biti dostavljen Skupštini na glasanje.

Haradinaj je u petak, kad se diskutovalo o budžetu, praktično molio opozicionu Socijal-demokratsku partiju Kosova i njenog šefa Fatmira Sejdiua da ga podrži jer je to i njena obaveza:

Kada je Srpska lista privremeno odbacila Kosovo, vi treba da zauzmete principjelan stav, koji će pomoći zemlji i vladi da završe tako važne poslove kao što je formiranje vojske Kosova. Smatramo, kao koalicija na vlasti, da treba da pomognete u ovom odsutnom trenutku i izdignete se iznad ličnih interesa. Zato vas molim da već od ponedeljka dokažete svoju spremnost da radite u interesu zemlje i izglasate zakon o dijalogu koji će vlada predložiti skupštini – napisao je Haradinaj u pismu Sejdijuu, ali još uvek nije dobio nikakav odgovor.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter