Izvor:
26.12.2018 u 14:54
0

VUČIĆ APELOVAO NA SVET: Razumite da takse na KiM pogađaju srpski narod!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je situacija na Kosovu i Metohiji sve teža i apelovao na svet, pre svega zapadne sile, da razumeju da takse koje je uvela Priština pogađaju ne samo interese Srbije, već srpski narod.

– Proći će i praznici i očigledno je da ne nameravaju da takse ukinu, a svet planira da dalje ćuti i čeka da se ne znam šta dogodi – kazao je Vučić novinarima dodajući da situacija postaje sve teža za srpski narod na KiM.

On je istakao da će država Srbija biti uz svoj narod.

– Molim svet, pre svega zapadne sile da dobro razumeju da te takse suštinski pogađaju ne samo inerese Srbije, već srpski narod na KiM – podvukao je Vučić.

Predsednik je srpskom narodu poručio da ima mnogo važnijih problema od pustih snova predstavnika ranijeg režima, lopova i secikesa koji žele samo da se dočepaju državne kase.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter