Izvor: Tanjug
02.09.2021 u 13:00
0

KRIVOKAPIĆ zakazao sednicu VEĆA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST

Premijer Zdravko Krivokapić za sutra je zakazao sednicu Veća za nacionalnu bezbednost.

PROČITAJTE JOŠPOČELA ZATVARANJA: U Bugarskoj od 7. septembra restorani će se zatvarati u 22. sata

Prema faksimilu poziva upućenom predsedniku parlamentarnog Odbora za bezbednost Milanu Kneževiću, a koji je objavio podgorički portal Borba, tema sutrašnje sednice je analiza aktuelne bezbednosne situaciji i razno.

Na prošloj sednici Veća, održanoj 23. avgusta, konstatovano je da je bezbednosna situacija u Crnoj Gori redovna, stabilna i mirna.

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović je novinarima juče rekao da je procena da bezbednosna situacija u Crnoj Gori nije povoljna.

Sekulović je o proceni bezbednosne situacije govorio u kontekstu predstojećeg ustoličenja izabranog mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru u nedelju, 5. septembra, za kada je predviđeno i okupljanje onih koji se protive tom crkvenom događaju na Cetinju.

VAŽNOSLOVENIJA: Sastaju se ministri odbrane i spoljnih poslova EU

Dolazak na protestni skup najavio je u subotu i predsednik Crne Gore Milo Ðukanović, ako ceremonija ustoličenja ne bude izmeštena, dok je premijer Krivokapić, koji je ranije rekao da će prisustvovati ustoličenju i to bez obezbeđenja, odustao od odlaska na Cetinje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter