Izvor: blic
02.09.2021 u 14:41
0

POZNATO STANJE RADNIKA: Točkovi radne mašine mu prešli preko tela!

Teško povređeni muškarac iz Prnjavora čiji su inicijali D.K, koga je pregazila radna mašina, nalazi se van životne opasnosti, ali je i dalje pod lekarskim nadzorom na Univerzitetskom kliničkom centru UKC Republike Srpske.

PROČITAJTE JOŠ:  POGINUO POD NERAZJAŠNJENIM OKOLNOSTIMA! Tragičan završetak lova na Staroj planini

Pacijent pacijent D.K. (55) zadobio je tešku povredu karlice, ali je i van životne opasnosti. On je i dalje pod lekarskim nadzorom uz primjenu adekvatne terapije, rekao je načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Dragan Rakanović.

Iz UKC-a su naveli da je pacijent dovezen juče nešto posle 12 časova u Urgentni centar i da je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje.

Policijski službenici iz Prnjavora postupili su juče po prijavi dežurnog lekara Doma zdravlja da se za pomoć obratio D.K. kojem su zadnji točkovi radne mašine prešli preko tela, saopšteno je ranije iz Policijske uprave Banjaluka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter