Izvor: objektiv
02.09.2021 u 18:16
0

ŠTA SE TO DEŠAVA NA CETINJU: Inspekcija zatvara hotel zbog računa od šest evra pred USTOLIČENJE!

Uprava prihoda i carina naložila je zatvaranje hotela Grand na Cetinju do daljeg, potvrđeno je iz menadžmenta hotela.

Prema informacijama Pobjede, sačinjen je zapisnik, a hotelu je naloženo da do sutra u devet časova objekat zatvori i sve goste zamoli da ga napuste.

Rešenje o zabrani delatnosti hotelu uručeno je zbog neizdavanja fiskalnih računa ukupne vrednosti šest evra.

PROČITAJTE JOŠ: PROTOJEREJ NIKOLA PEJOVIĆ IZJAVIO: Ustoličenju neće prisustvovati političari!

U hotelu se nalazi četrdesetak učesnika naučnog skupa Filološki dani, a za večeras je bio najavljen dolazak grupe od pedesetak inostranih gostiju posredstvom jedne turističke agencije. Hotelu Grand, koji je u vlasništvu preduzeća AD Izbor Bar.

U Odseku za pružanje usluga poreskim obveznicima Uprave prihoda i carina su Portalu Analitika rekli da je reč o redovnim aktivnostima i da vanrednih kontrola nije bilo.

– Inspektori Uprave prihoda i carina u sklopu redovnih aktivnosti svakodnevno sprovode postupke inspekcijskog nadzora velikog broja poreskih obaveznika vršeći kontrolu poslovanja istih na terenu, a u okviru zakonom propisanih nadležnosti, te u tom smislu nema vanrednih aktivnosti poreske inspekcije ni kod jednog poreskog obveznika u ovom momentu – saopšteno je u ovoj službi.

Za nedelju je na Cetinju najavljeno okupljanje protivnika ustoličenja izabranog mitropolita Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija u Cetinjskom manastiru, a dolazak u prestonicu najavio je veliki broj građana iz čitave Crne Gore.

Hotel Grand, prema podacima sa njihovog sajta, ima kapacitet da primi više od 400 gostiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter