Izvor:
26.01.2019 u 02:25
0

MELISA MEA BOND SAMO ZA HAPPYTV.RS: Sve o svađi sa Milijem , njegovom odnosu sa Marijanom i njenom odnosu sa Mastorom!

Melisa Mea Bond je vrlo zanimljiva takmičarka koja intrigira i koju naši gledaoci jako vole. Pokazala se kao osoba koja nema dlake na jeziku pa smo odlučili da joj postavimo nekoliko pitanja.

Sinoć su gledaoci imali priliku da vide tvoju svađu sa Milijem. Do skoro ste bili u sjajnim odnosima, jurili ste se po kući i smejali. Koji je razlog vaše svađe?

-Mili mene danima provocira i taj bes se naravno skuplja u meni i imala sam priliku da izbacim sve javno jer stvarno više nemam snage da trpim dan za danom njegov bezobrazluk. On voli da se "kači" na mene i da me vređa i to je normalno ali uvek postoji neka granica za sve to. I ja moram da se branim, da branim svoju teritoriju. Može mene da vređa ali ali ne i moje roditelje. Inače se ne svađam, baš me briga za to ali nema više smisla da trpim bezobrazluk.

Kako ti se čini odnos Milija i Marijane, da li on nju zaista voli i da li misliš da će zbog jedne žene promeniti način života? Kakva ih budućnost očekuje kada izađu iz vile i da li će uopšte opstati u vili?

-Ja sam u prošlom intervjuu objasnila njihov odnos i samo sam čekala dan kada će se to prikazati javnosti. Takođe, izjavila sam i da ja ne želim da rasturim njihovu vezu već da će se oni sami rastati.Ta veza koju oni imaju je fejk. Možda se i vole ali Mili je previše dominantan ali i Marijana je slična što se toga tiče. Ja ne znam da li će se oni pomiriti ali mislim da od toga nema ništa jer su se izblamirali i osramotili. Mili neće biti ništa bolji.

Gledaoci su primetili varnice između Mastora i tebe i da sve češće provodite vreme zajedno. Da li bi se upustila u vezu sa njim? Da li bi imala seksualne odnose sa njim pred kamerama? Koji muškarac ti je najprivlačniji u vili?

– Mastor ima jaku, divlju energiju koju ja volim. Sex će biti sigurno. Sve zavisi od nas, kako se budemo spojili, možda te početne simpatije neće trajati, ko to zna… Za sada se samo družimo, sve je dobro i prija mi Mastorova energija. Hvala Bogu da ima neki muškarac za mene u vili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter