Izvor: ALO.RS
03.09.2021 u 07:42
0

„JELENA TINSKA NEKA OTVORI POGREBNO I SAMO SEBE NEKA PRIJAVI“: Lukas pobesneo zbog izjave balerine da pevače ne treba sahranjivati u Aleju zaslužnih građana

Izjava Jelene Tinske, glumice i balerine, da se u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju sahranjuju samo estradnjaci i da bi oni trebalo da imaju posebno groblje, iznervirala je folk zvezdu Acu Lukasa koji je želeo da joj odgovori. 

PROČITAJTE JOŠ: 

DRAGANA MIRKOVIĆ: Izgubila sam nekog ko mi je mnogo značio!

Izrevoltiran njenom izjavom Lukas je poručio bivšoj balerini da je u Aleji zaslužnih građana sahranjen svako ko bi tamo i trebalo da počiva:

PROČITAJTE JOŠ: 

„TO JE BIO MLADALAČKI HIR“: Vladan Savić eksluzivno za Happy BSC o životnim izazovima, braku i karijeri… (INTERVJU/FOTO)

– Jelena Tinska stvarno nije normalna, kakve to gluposti priča!? Jel ona živa, koliko beše danas ima godina, 350? Ona ne treba da sudi o tome gde je Šaban sahranjen, ni ona, ni bilo ko drugi jer svi znaju šta je Šaban za života uradio, stekao i postigao. Tinska priča o Ivi Andriću, a nije pročitala sigurno nijedno njegovo delo, to potpisujem. Lane Gutović je rekao da neće tamo da ga sahrane, to je njegov izbor, ali što ona sad diskriminiše pevače to mi nije jasno. Mene mogu da bace i u kantu za đubre, mnogo me boli ku*ac! Koji je Jelena ku*ac na bicikli da priča o svemu ovome? Šta je povod, kako to njoj smetaju pevači i zašto? Svako ko je u aleji je verovatno zaslužio da bude gore – priča Lukas i nastavlja: 

PROČITAJTE JOŠ: 

POZNATA GLUMICA NA SAMRTI: Tuga neopisiva, a ona je spremna za odlazak!

– Evo ja imam jedan predlog za Jelenu. Najbolje bi bilo da se bavi drugim stvarima i sobom, a ne time ko gde počiva, ali kad se već latila ovog posla, evo šta je najbolje. Ona treba da otvori pogrebno preduzeće, da sama postane direktor i da upiše samo sebe jer je već u godinama. Ovo je Acin dobronamerni savet – poručio je Lukas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter