Izvor:
26.01.2019 u 16:24
0

PREDSEDNIK SRBIJE NAJAVLJUJE: „U narednih nekoliko nedelja počinje izgradnja gasovoda kroz Srbiju! I kvalitet i cena dobri! „

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izgradnja nastavka gasovoda južni tok kroz Srbiju, od Rusije preko Turske i Bugarske, početi u narednih nekoliko nedelja, a možda čak i u narednih nekoliko dana.

Vučić je u Davosu rekao da su Rusija i Srbija nadomak usaglašavanja konačne cene izgradnje nastavka tog gasovoda, u koji će Rusija uložiti 1,4 milijarde dolara.

Cena ruskog gasa za Srbiju veoma dobra.

-Imamo dobru cenu za taj gas. Kvalitet gasa je isto dobar. Saradnja s 'Gaspromom' je takođe dobra- ocenio je srpski predsednik.

Šef ruskog "Gasproma" Aleksej Miler potvrdio je ranije da će produžetak gasovoda kroz Srbiju biti izgrađen do kraja 2019. godine. Gasovod će ići od granice s Bugarskom do granice s Mađarskom, dužinom od 403 kilometara.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter