Izvor:
28.01.2019 u 20:00
0

KADRI VESELJI: Predložio da taksa bude suspendovana na 120 dana!

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji predložio je da taksa koju su vlasti u Prištini nametnule na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine bude suspendovana na 120 dana, kako bi se u tom vremenu stvorili uslovi za njeno ukidanje.

Veselji, koji je taj predlog objavio na Fejsbuku, kaže da je sa njim prošle nedelje upoznao i američkog ambasadora u Prištini Filipa Kosneta, na sastanku kojem je prisustvovao i premijer Ramuš Haradinaj.

Veselji je dodao da, ako za 120 dana ne bude „radikalne promene” u ponašanju Srbije i Bosne i Hercegovine, taksa će bila vraćena.

On smatra da bi taksa trebalo da ostane, ali je ovo, kako kaže, mera „u dobroj veri prema SAD i EU".

Izvor: Politika
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter