Izvor:
03.02.2019 u 09:55
0

KOSOVO: Veselji uz Haradinajevu vladu, ali traži suspenziju taksi!

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji odbacio je sinoć mogućnost pada vlade u Prištini, ali je ponovio da bi takse na robu iz centralne Srbije i BiH trebalo suspendovati na period od 120 dana.

– Mi imamo različite stavove od premijera Ramuša Haradinaja po pitanju taksi, što sam i javno rekao – dodao je Veselji, koji je lider Demokratske partije Kosova.

On je naveo da vladi i Haradinaju treba dati šansu.

Veselji je ponovio da bi buduće odluke Prištine u vezi sa taksama trebalo da budu donete u saradnji sa SAD i zapadnim partnerima, a da, ako Beograd, kako je rekao, "nastavi da se ponaša agresivno", Priština treba da primeniti "puni reciprocitet".

– Kosovo sa SAD zadržava sve, bez njih, bez međunarodne podrške, rizikuje sve – dodao je Veselji.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/prnt/@GazetaLiria

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter