Izvor:
04.02.2019 u 07:52
0

TRAMP: Moguća vojna intervencija u Venecueli! Karakas osudio izjavu predsednika SAD!

Karakas osuđuje izjavu američkog predsednika Donalda Trampa o mogućnosti slanja vojske u Venecuelu, izjavila je venecuelanska potpredsednica Delsi Rodriges.

Ne prihvatamo ovakve izjave američkog predsednika. Iza njih stoji skriveni motiv, a to je želja da se domognu bogatih resursa Venecuele – rekla je Rodrigesova sinoć ruskim novinarima.

Ona je izrazila uverenost da je vlada njene zemlje u stanju da reši političku krizu bez mešanja sa strane, mirnim sredstvima i u skladu sa ustavom, prenela je agencija TAS S.

Suverenitet nije predmet rasprave, suverenitet je ono što se mora braniti – poručila je Delsi Rodriges.

Tramp je ranije juče rekao da postoji mogućnost slanja vojske u Venecuelu i da je odbio zahtev venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura za sastanak.

To je svakako opcija – rekao je Tramp u intervjuu televiziji Si-Bi-Es, govoreći o slanju vojske u Venecuelu.

Prema Trampovim rečima, Maduro je tražio sastanak s njim, ali ga je on odbio jer su "daleko odmakli u tom procesu".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter