Izvor: kurir
03.09.2021 u 20:33
0

JOVAN JANJIĆ: Đukanović i paradržavne organizacije idu protiv svojih građana!

Uzavrela je atmosfera u Crnoj Gori uoči ustoličenja mitropolita Joanikija najavljenog za 5 septembar na Cetinju. O tome kako da razumemo sve ono što se dešava u Crnoj Gori uoči ustoličenja mitropolita Joanikija, u Pulsu Srbije govori dr Jovan Janjić, pisac, pravnik i kulturolog.

„Uveren sam da će biti ustoličen, ne verujem da će biti drugačije. Buka koja se stvara je pokušaj da se uzvišen duhovni čin degradira i da se možda odvrati dolazak verujućeg naroda na Cetinje“, objašnjava on kako razume pokušaj vlasti i paradržavnih organizacija da onemoguće dolazak vladike Joanikija na tron Petra Cetinjskog.

PROČITAJTE JOŠ:   GLEDAJTE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Dan D na Cetinju? Ko je jedina žena klana Belivuk? Himna u Novom Pazaru izazvala ska…

On navodi da je sada na testu država Crna Gora.

„Ovde će se pokazati da li je Crna Gora sposobna da obezbedi funkcionisanje sopstvenog pravnog poretka, poštovanje ustava i zakona i prava slobode ili će to prepustiti drugim organizacijama i rušiteljima pravno-društvenog poretka u Crnoj Gori“, upozorio je Janjić i dodao da crkva poziva na mir i ne radi ništa što je njena dužnost i pravo.

Jovan Janjić naglašava da sa jedne strane mitropolit i patrijarh Porfirije pozivaju na smirenje, a sa druge strane postoji remetilački faktor koji je u sprezi sa predsednikom Crne Gore.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ OBJAVIO VIDEO O NAPRETKU SRBIJE: Nema povratka unazad, a vas molim da nam i dalje pomažete da guramo napred!

„On je izgovorio sulude pretnje da će doći da brani Crnu Goru. Od koga da je brani? Od sopstvenih građana, od kojih su dve trećine pripadnici SPC, ako vi ometate crkveni život i obrede SPC, vi idete protiv sopstvenih građana“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter