Izvor: Tanjug
04.09.2021 u 11:49
0

U košnicama umesto meda VOJNO NAORUŽANJE I MUNICIJA

 Pripadnici MUP-a Republike Srpske uhapsili su M. G. (43) iz Gradiške i u šumi u mestu Jelići pronašli vojno naoružanje i municiju.

PROČITAJTE JOŠ:BALKANSKO BURE BARUTA: Ustoličenje Joanikija u senci bezbednosnih rizika

Pprethodno policajci došli do saznanja da se u šumi, u košnicama pčelinjaka koji je napušten, nalazi vojno naoružanje i municija.

„Utvrđeno je da su te košnice i zemlja gđe se nalaze Grbićevo vlasništvo“.

Sagovornici lista su naveli da je pronađeno i oduzeto 13 automatskih pušaka,13 ručnih bombi i tri tromblonske mine.

VAŽNO: Mir na Cetinju čuvaće oko 1.800 policajaca

Prema tim navodima, nađeni su i sporogoreći štapini, više od 2.000 metaka za puške i pištolje, detonirajući upaljači, ali i optički nišan.

Pretresene su tri lokacije koje uhapšeni koristi, uključujući i vikendicu u Jelićima, a u kući gde on stanuje pronađeno je i oduzeto blizu 30 metaka manevarske municije, futrola za pištolj, nišan i kutija sa glavnim kontrolnim uređajem za alarmni sistem.

Portparolka Policijske uprave Gradiška, Vesna Vučić potvrdila je da policija nastavlja aktivnosti u vezi sa tim slučajem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter