Izvor: Tanjug
05.09.2021 u 10:34
0

HAPŠENJE Veljovića NAREDIO premijer Krivokapić

 Nalog za hapšenje Veselina Veljovića, savetnika crnogorskog predsednika, dao je premijer Zdravko Krivokapić.

„Obaveštavam javnost da su brzom akcijom policije, koju sam naložio, upravo stavljene lisice na ruke Veselina Veljovica“, napisao je Krivokapić na Tviteru.

PROČITAJTE JOŠ:UŽIVO! USTOLIČEN MITROPOLIT JOANIKIJE: „Pokazali ste veliku ljubav prema celom narodu Crne Gore“ (VIDEO)

Prethodno, Krivokapić je poručio da je napad na policiju napad na državu, a nalogodavci su, ističu, rukovodstvo DPS.

„Sve što se dešavalo juče i danas na Cetinju je pokušaj terorističkih akcija. Potpuno je jasno da su nalogodavci i organizatori najviše rukovodstvo DPS-a u saradnji sa organizovanim kriminalnim grupama kojima će država stati na put“, napisao je Krivokapić ranije danas na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter