Izvor: Tanjug
06.09.2021 u 07:49
0

DODIK: Ovo je simbolički kraj Đukanovićevog režima

 Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je sinoć da je predsednik Crne Gore Milo Ðukanović „doživeo propast“ jer je, kako je naveo, pokušao da se obračuna „sa srpskom nacionalnom linijom“.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA PODELA U CG: Protest na Cetinju kao dokaz!

„Ovo je i simbolički kraj Ðukanovićevog režima koji se zasnivao na svađi, opstrukciji srpskog nacionalnog bića, interesa i prava u Crnoj Gori“, rekao je Dodik u Banjaluci.

Kako je naveo, to se desilo onoga trentuka kada je Ðukanović „umislio da može da se razračuna sa Srbima i Srpskom pravoslavnom crkvom“.

„Kada je krenuo da otima crkve i crkvenu imovinu onda su protesti doveli do njegovog političkog poraza, a poslednja dešavanja su pokazala da je radio u korist svoje političke propasti. Jasne su dve činjenice, a to je da je mitropolit Joanikije ustoličen i da je SPC u Crnog Gori pokazala snagu“, poručio je Dodik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter