Izvor:
02.03.2019 u 08:50
0

ALEKSANDAR VUČIĆ KOMETARIŠE IZJAVU TAČIJA: „U Prištini čekaju povoljan trenutak za napad na sever Kosova!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vucić izjavio je jutros da su prištinske vlasti optužbama na račun potpredsednika Srpske liste Milana Radojičića želele da oslabe srpsku odbranu severa Kosova.

Vučić je komentarišući izjavu kosovskog predsednika Hašima Tačija da je proterao Radojčića kazao da su u Prištini znali da je Radojičić jedan od ključnih lica na tom području i kako je rekao, sada čekaju povoljan trenutak za napad na sever Kosova.

On je rekao da je zadovoljan što Srbija nije nasela na provokacije agenturne mreže.

Vučić je naveo da mu je jedan od čelnih ljudi jedne zapadne obaveštajne službe saopštio da je pokušano kreiranje slučaja otvorenim laganjem da je Radojicić ubica.

– I dalje nemamo crvenu poternicu, nikako da dobijemo bilo šta– istakao je Vučić.

On je naveo da se nakon onoga što se dešavalo poslednjih nekoliko dana u Prištini, Tirani, u svetu, ali i u Beogradu pokazalo koliko je bio u pravu da smo svetlosnim godinama daleko od dogovora sa Prištinom.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter