Izvor:
06.03.2019 u 11:25
0

ITALIJANSKI PREMIJER DANAS U SRBIJI: Sastaće se sa Vučićem i Brnabićkom!

Italijanski premijer Đuzepe Konte boraviće danas u jednodnevnoj poseti Srbiji, tokom koje će se sastati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić.

Konte, inače, prvi put od stupanja na dužnost dolazi na Zapadni Balkan, a poseta Srbiju mu je prva bilateralna poseta jednoj evropskoj zemlji od početka godine.

Njemu će danas oko podneva biti priređen svečani doček ispred Palate Srbija.

Potom će uslediti tet-a-tet sastanak predsednice Vlade Srbije i predsednika Saveta ministara Republike Italije, a zatim i plenarni sastanak delegacija Vlade Srbije i Saveta ministara Italije.

Boravak u Srbiji Konte će nastaviti razgovorima sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u 12.45 sati. Predviđeno je da se nakon sastanka Vučić i Konte obrate medijima.

Uoči Konteove posete, Vučić je rekao da je podrška zvaničnog Rima ključna za ekonomiju Srbije, evropski put naše zemlje ali i rešavanje pitanja Kosova.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter