Izvor:
08.03.2019 u 12:25
0

VUČIĆ: Nekada se govorilo da svi autoputevi vode u Rim, a sada da svi putevi vode u Rumu!

Država izdvaja mnogo novca za ubrzani razvoj Srema i Mačve, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić u Dobrincima kod Rume i istakao da ta opština svakoga dana na računu ima 100 miliona dinara, dok je nekada bila u dugovima.

Vučić je u obaćanju građanima u tom mestu, gde je, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", obišao fabriku za preradu i pakovanje salata Linea Verde, rekao da je Ruma nekada bila na začelju, dok je sada u vrhu Sremskog orkuga po razvijenosti.

Dodao je da je lično učestvovao u otvaranju četirili ili pet fabrika u Rumi i okolini.

On je i tom prilikom istakao da će se graditi autoput Ruma – Šabac sa mostom na Savi i da će se raditi i brza saobarćajanica od Šapca do Loznice, kao i da će to koštati 425 miliona evra.

– Posle sledi autoput Ruma – Novi Sad. Nekada se govorilo da svi autoputevi vode u Rim, a sada da svi putevi vode u Rumu – naglasio je Vučić.

Dodao je da je nezaposlenost u opštini Ruma opala i da će se ubuduće raditi na još većem zapošljavanju.

Najavio da je će svake godine biti sve bolje i da će i ove godine biti povećane plate i penzije.

Vucić je zahvalio stanovnicima Rume i okupljenim građanima na podršci u teškim trenucima kada su sprovođene reforme i dodao da je iznenađen brojem ljudi koji su došli u Dobrince.

– Da je ovo bio miting u Rumi, bio bih prezadovoljan – rekao je predsednik.

Pozdravljajući se sa okupljenima posebno se pozdravio sa Srđanom Šakotićem, nekadašnjim fudbalerom, koji je nakon saobaćajne nesreće 2000. ostao nepokretan.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter