Izvor: Tanjug
06.09.2021 u 18:07
0

ZAEV O STANJU U CRNOJ GORI: Pravo na protest je dozvoljeno, ali ne i nasilje

 Pravo na protest je dozvoljeno, ali nasilje više ne odslikava Balkan, izjavio je premijer Severne Makedonije Zoran Zaev povodom događaja u Crnoj Gori.

On je dodao da ga, kao i sve građane Severne Makedonije, brine „svaka retrogradna situacija koja se dešava u regionu“ i da takvu situaciju „zaista treba da je osudimo zbog toga što nije dobra“. 

PROČITAJTE JOŠ: SKANDALOZNO! Veljović pušten da se brani sa slobode

-Balkan zaista nije više tempirana bomba ili bure baruta, Balkan se promenio. Balkan ima mnoge evropske vrednosti, unapređen je- istakao je Zaev.

On je ocenio da će se verovatno taj put usavršiti i da će Zapadni Balkan imati kompletne evropske vrednosti.

-Svi smo na dobrom putu, bukvalno sve zemlje i zato imamo dužnost i da se odnosimo evropski, a to je data ruka, prijateljstvo, dijalog, diplomatija, razgovori i verujem da će se smiriti situacija i stanje u Crnoj Gori zato što moramo da mislimo napred i da garantujemo budućnost svih naroda na Zapadnom Balkanu -nagalasio je Zaev.

PROČITAJTE JOŠ: MITROPOLIT JOANIKIJE PORUČIO: Lažu da sam se sa pancirom ustoličavao

U duhu, kako se kaže, današnje politike, dijaloga i diplomatije, treba da se sedne i da se razgovara, naveo je on.

-Dijalog i diplomatija uvek daju rezultat- dodao je Zaev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter