Izvor: tanjug
06.09.2021 u 19:17
0

Krivokapić se oglasio: SVI KOJI SU SE OGREŠILI O ZAKON TOKOM OVIH DOGAÐAJA ODGOVARAĆE!

Krivokapić se oglasio za medije: 

PROČITAJTE JOŠ: PILOTI ODBILI DA PREVEZU PATRIJARHA PORFIRIJA I MITROPOLITA JOANIKIJA

-Svi koji su se ogrešili o zakon tokom ovih događaja odgovaraće.Od danas  Crna Gora se okreće boljem životu svih građana, znamo kako, koliko možemo, očekujemo da informacija bude mera tačnost, ne plašiti građane.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDALOZNO! Veljović pušten da se brani sa slobode

Nema pobednika i nema povređenih, sloboda veroispovesti je zagarantovano pravo, neki pokušavaju da Cetinje predstave na drugačiji način. Moj stav je od početka da se ustoličenje održi na Cetinju, ako je bilp upotrebe prekomerne sile i hemijskih sredstava da odrede stručnjaci i dokažu činjenicama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter