Izvor:
11.03.2019 u 12:06
0

KOSOVSKA POLICIJA POKRENULA AKCIJU ČELIČNI PRSTEN! Nova hapšenja Srba na KiM?!

Kosovska policija planira da izvede hapšenja srpskih političkih predstavnika na Kosovu i Metohiji u okviru akcije "Čelični prsten".

Kako Kurir saznaje, pojačana je policijska kontrolu na svim administrativnim prelazima i alternativnim putnim pravcima.

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić kaže da bi hapšenje dodatno zakomplikovalo situaciju na KIM.

– I mi smo dobili informacije o nekakvim montiranim optužnicama. O tome je u Sremskoj Mitrovici govorio predsednik Aleksandar Vučić. Optužnice se spremaju protiv viđenijih Srba na severu Kosova i Metohije, rekao je Simić.

– Srpska lista apeluje na građane, i Srbe i Albance da sačuvaju mir i prisebnost, i ne dozvole da ekstremni krugovi u Prištini ugroze bilo čiju bezbednost, kazao je on i dodao da pojačano prisustvo kosovske policije na severu izaziva zabrinutost kod građana upravo zbog, kako je kazao – najava za hapšenje Srba.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter