Izvor:
13.03.2019 u 10:01
0

BORBA ZA PREDSEDNIČKU KANDIDATURU: Bajden u trci za predsednika SAD!

Bivši potpredsednik SAD Džozef Bajden će još nekoliko nedelja javnost držati u neizvesnosti povodom kandidature za predsednika SAD 2020. godine, iako "Hil" piše da je on već odlučio da uđe u trku za Belu kuću.

Neimenovani zvaničnik Demokratske stranke i član Kongresa, na kog se poziva "Hil", rekao je da mu je Bajden nedavno u telefonskom razgovoru saopštio da namerava da se bori za predsedničku kandidaturu u partiji.

Probaću – rekao je Bajden u tom razgovoru, što je sagovornik protumačio da će se sigurno kandidovati.

Bajden (76) je članu Kongresa predložio sastanak da bi razgovarali o strategiji predizborne kampanje i zatražio od njega podršku.

"Vašington post" je objavio tekst pod naslovom "Ako se ovakav Džo Bajden kandiduje, pobediće", a u pitanju je izveštaj sa konferencije vatrogasaca u Vašingtonu, na kojoj je govorio bivši američki potpredsednik.

Bajden je burno pozdravljen uz povike: – Kandiduj se Džo, kandiduj. –

On im je odgovorio da "čuvaju energiju" jer će mu "možda trebati za nekoliko nedelja".

Čuvajte se svojih želja – dodao je Bajden.

Agencija AP navodi da to što Bajden odlaže odluku o kandidaturi frustrira pojedine demokrate, pa čak i neke njegove savetnike, koji su očekivali da se po tom pitanju izjasni još u janauru.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter