Izvor:
13.03.2019 u 10:15
0

HARADINAJ: Dijalog Beograda i Prištine prestao mnogo pre uvođenja taksi! Ta dva pitanja ne treba povezivati!

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, tvrdi da je dijalog Beograda i Prištine prestao mnogo pre uvođenja 100 odsto uvećanih taksi na proizvode iz Srbije i BiH, te ponovio da ta dva pitanja ne treba povezivati.

Haradinaj je to napisao na Tviteru kao odgovor na jučerašnju izjavu šefice evropske diplomatije Federike Mogerini u Savetu bezbedosti UN, u Njujorku.

Mgerinijeva je rekla da je spremna da sazove novu rundu dijaloga čim nametnute takse na proizvode iz Srbije budu ukinute.

Dijalog je zastao mnogo pre nego što je porez nametnut. Nedostatak transparentnosti, ohrabrenje za teritorijalnu razmenu i neuspeh u sprovođenju postojecih sporazuma – to su razlozi. Dijalog može i treba nastaviti bez povezivanja sa taksama – napisao je Haradinaj.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter