Izvor: Tanjug
07.09.2021 u 10:40
0

JOANIKIJE: Milo Đukanović je ugrozio verske slobode zarad političke koristi

 Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije izjavio je da je predsednik Milo Ðukanović ugrozio verske slobode zarad političke koristi i istakao da onaj koji zloupotrebljava najvišu državnu funkciju, ugrožava samu državu i unižava njen ugled.

PROČITAJTE JOŠ: Cetinjsko tužilaštvo najavilo ŽALBU zbog OSLOBAĐANJA Veljovića

Mitropolit je za podgorički Dan rekao da je uoči njegovog ustoličenja u Cetinjskom manastiru Crna Gora, zahvaljući njenom predsedniku Milu Ðukanoviću, postala školski primer grubog mešanja politike u sferu religije, ugrožavanja verskih sloboda i kršenja Ustava i zakona.

„Najgore od svega jeste što je predsednik države po svaku cenu hteo da našem verskom skupu nalepi političku oznaku i za sebe izvuče političku korist, što je verujući narod energično odbacio i osudio“, rekao je mitropolit i istakao da za to treba da snosi odgovarajuće posledice.

VAŽNO: SPREMALI BOMBE NA PATRIJARHA I MITROPOLITA!

Dodao je da se nada da u Crnoj Gori polako prolazi vreme neobuzdane sile bilo kog pojedinca, a da dolazi vreme sile pravde i zakona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter