Izvor: in4s, happy Tv
07.09.2021 u 12:07
0

KO JE SUDIJA KOJI JE OSLOBODIO VELJOVIĆA? Bio saradnik u „Državnom udaru“

Kako mediji saznaju, Sudija Osnovnog suda u Cetinju Borko Lončar koji je odbio da odredi pritvor Veselinu Veljoviću, bio je najbliži saradnik sudije Suzane Mugoše u sramnoj farsi „Državni udar“

Lončar u ulozi savetnika u Višem sudu u Podgorici učestvovao je u svim fazama ovog sramnog procesa, a kao nagradu za „dobro“ obavljen posao tokom samog suđenja je izabran za sudijskog kandidata.

PROČITAJTE JOŠ: Gorović: Napad na policiju na Cetinju PRVI JE POČEO Veselin Veljović

Sudski savet je krajem juna 2018. godine izabrao 10 kandidata za sudije u osnovnim sudovima, među kojima i tadašnjeg Mugošinog savetnika Borka Lončara (Oglasu Sudskog saveta br. 01-3197/18, od 26.04.2018. godine).

Nakon što je Sudski savet verifikovao Lončarev izbor, Lončar se tada kao sudijski kandidat „obučavao“ radeći na predmetu za tzv. „Državni udar“.

Uspešnu „obuku“ za sudijsko zvanje sudija Lončar je overio pred Sudskim savetom pred kojim je zakletvu položio u martu 2020. godine.

PROČITAJTE JOŠ: KRIVOKAPIĆ priprema SMENE U VLADI: Odlaze Sekulović i Brđanin

Tako je sudija Lončar sa svojih 30-ak godina uspeo da svoje uspehe u karijeri ubeleži progon nevinih ljudi zajedno sa Mugošom i Katnićem, i oslobađanje Veselina Veljovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter